TradingTips do 24-feb-’22

Stocktimer genereert dagelijks de voorspelling of de koers van de AEX-index, de Duitse DAX index, de Eurostoxx 50 en de Franse CAC 40 Hoger of Lager de dag afsluit. We publiceren deze DagslotIndicaties ’s ochtends alhier op deze site, welke wij voor de dag voorzien. Tevens ziet u mooie TradeScenario’s om vandaag in de gaten te houden. Ze zijn gewoon gratis te zien voor iedere bezoeker, dus check dagelijks Stocktimer.nl voor de mooiste TradeKansen. Zie voor verdere uitleg onze DagslotIndicaties en TradeScenario’s pagina.

DagslotIndicaties en TradeScenario’s

Voor vandaag geven de Indicaties aan dat de Indexen willen trachten lager te sluiten. Gezien de huidige geopolitieke ontwikkelingen vandaag en de daaropvolgende beursreactie lijkt ons vandaag persoonlijk momenteel niet zo’n zinvolle dag voor trading te worden. Want daarvoor staan de koersen nu veel te ver van het vorige Dagslot is. U kunt deze zo u wilt evenwel volgen via de realtime grafieken hieronder, op zoek naar mooie Trades, want dat is niet aan ons te bepalen. De Scenario’s zijn nu weinig bruikbaar, daar de koersdoelen al ruim zijn doorbroken:

Als Abonnee van Stocktimer ontvangt u dagelijks direct een Notificatie via de e-mail wanneer de Indicaties en Scenario’s voor die dag weer op de site zijn gepubliceerd. Wilt u dit ook, neem dan nu een Abonnement en mis niets.

AEX Realtime Futures

DAX Realtime Futures

CAC 40 Realtime Futures

STOXX 50 Realtime Futures