Trademonitor week ma 1-nov-’21

Stocktimer volgt dagelijks de koers van Olie, Goud en de EuroDollarkoers, op zoek naar de mooiste TradingTips. Zodra er een TradingTip ontstaat, publiceren wij deze direct hier op deze site. U leest er dan alles over bij de onderstaande grafiek. De Tips zijn gewoon gratis te zien voor iedere bezoeker, dus check dagelijks Stocktimer.nl voor de mooiste Trades.

Actuele TradingTip

Er is momenteel geen lopende TradingTip.

Actuele TradingTip WTI Oil (Future CL USD)

Eerdere TradingTips Olie deze week

Actuele TradingTip Gold (Spot XAU/USD)

Eerdere TradingTips Goud deze week

ma 1-nov-’21 12:55 – Nieuwe tradingTip Goud – Er doet zich vanmiddag een mooie TradingTip voor op Goud. De koers bevindt zich momenteel in een tradingrange. LONG: Met een opwaartse beweging boven circa 1788,6 zullen de Bulls proberen de koers richting 1799 te duwen. SHORT – Komt de koers echter onder circa 1780,6 terecht, dan willen de Bears koersen zien in de richting van 1763,5. De koers is nu circa 1787,3. Zie de Goud grafiek onderstaand.

ma 1-nov-’21 19:55 – Update TradingTip Goud – De koers koos vanmiddag voor een opwaartse beweging, en reikte tot dusver tot circa 1796, slechts 3 puntjes onder de doelzone rond 1799.  Een mooi resultaat, waarmee we de TradingTip nu verder als succesvol afgesloten beschouwen. Uiteraard is ook het genoemde Short Scenario niet meer geldig. We gaan morgen wederom op zoek naar nieuwe TradingTips op Olie, EURUSD of wellicht wederom Goud.

Actuele TradingTip EuroDollar

Eerdere TradingTips EuroDollar deze week

di 2-nov-’21 14:55 – Nieuwe TradingTip EURUSD – Er doet zich momenteel een mooie Tradekans voor. De koers bevindt zich in een range tussen circa 1,1614 en 1,1584. LONG Scenario: Met een koers boven deze range zullen de Bulls de koers willen doen stijgen richting het weerstandsniveau rond 1,1642. SHORT Scenario: een koers onder de range zullen de Bears juist aangrijpen om de EuroDollar te laten zakken richting het steunniveau rond 1,1557. De koers is nu circa 1,1583. Zie onderstaande grafiek van de EURUSD.

wo 3-nov-’21 15:17 – Update TradingTip EURUSD – De Tip die we gisteren gaven leidde tot het genoemde SHORT Scenario. Zojuist is de koers de daarbij genoemde koersdoelzone dicht genaderd, waarmee we deze Tip als succesvol afgerond beschouwen. Zie onderstaande grafiek van de EURUSD. Uiteraard is ook het genoemde Long Scenario niet meer geldig. We gaan morgen wederom op zoek naar nieuwe TradingTips op Olie, Goud, of wellicht wederom de EuroDollar.

Reacties zijn gesloten.