Stocktimer Weekoverzicht AEX-index en Aandelen

In het verlengde van ons Weekoverzicht Wereldeconomie van eerder deze avond, zie betreffend Bericht hieronder, waarnaar we bij dezen verwijzen, zien we voor komende dagen mooie Kansen op de AEX-index en de Aandelen genoteerd aan deze Index.

De AEX-index is afgelopen anderhalve week zo’n 10% gedaald. Hierbij werd de Ichimoku Cloud neerwaarts geperforeerd. Deze Cloud, rond 545, was vlak en zeer smal. Een dergelijke Cloud duidt op een Changing Market, en dat betekent veelal dat de koers zo’n Cloud weer Opwaarts op wil gaan zoeken. Enige punt is, vanaf morgen al, of daalt de koers eerst nog verder? Voor ING Groep geldt hetzelfde, de koers zal naar verwachting op enig moment weer de 15,5 willen opzoeken.

Wanneer de beurs de komende dagen stijgt, doet zich daarna mogelijk ook weer een mooie Short-Kans voor. Unilever zit in een Downtrend, wanneer de koers de Standard Line/Turning Line, thans rond 46, benadert, levert dat een interessante Kans op voor een extra Poot neerwaarts in het koersverloop van dit Aandeel.

CropperCapture[247]

Unibail, RELX en Wolters zitten net als Unilever in een Downtrend. Bij herstel liggen mooie Short-Kansen in deze Aandelen rond 200, 17,50 en 42.

CropperCapture[248]
KPN is behoorlijk “Verkeerd Verbonden” afgelopen tijd. Je zou het toch haast gaan overnemen als dat zo doorgaat?
CropperCapture[249]

CropperCapture[250]
Vopak zit, net als de AEX-index, nu in een Changing markt, waarbij een tameljk smalle en vlakke Cloud neerwaarts is gebroken. Zodra er bodemvorming optreedt, is er een herstel mogelijk richting 36.
CropperCapture[251]

Reacties zijn gesloten.