Signaal ASML op winst, ook Heineken Down?

Het optimistische van de AEX-index begin deze week ebde vandaag even zo snel weer weg. De VIX werd eerdere dagen door de Bulls neergedrukt en de AEX-index gapte omhoog. Dat leidt veelal tot een neerwaartse reactie. Gisteren enĀ  vandaag sloten dientengevolge ook enkele AEX-Fondsen op hun Daylow. Ons Short Signaal van vanochtend op ASML staat nog steeds op mooie winst.

CropperCapture[204]

Vooral Heineken proostte nadrukkelijk mee met een stijging van circa 3% intraday. Wij denken dat er nu een wat te dikke schuimkraag zit op de koers van dit fonds, zeker wanneer de AEX-index deze week nog verder gaat dalen. Wij houden dit vanaf morgen voor onze Abonnees in de gaten. In dit geval zijn ook ING, Unibail en Ahold interessant, bij koersen die zich nog rond hun Evenwichtspunt bevinden (zie grafiek Kolom Balance).

CropperCapture[205]

Anderzijds, mocht de AEX-index morgen alsnog gaan stijgen, dan zijn Shell, Unibail en Unilever mogelijk mooie opwaartse Kansen rond hun Evenwichtspunt. In dat geval herbezien we uiteraard voor de Abonnees ook het lopende Signaal op ASML.

Wilt u ook onze Tradesignalen ontvangen, meld u dan nu aan.

Reacties zijn gesloten.