Het werd dus 680

Van ons LONG en SHORT Signaal van gistermiddag op de AEX-index werd zojuist het SHORT Signaal succesvol bewaarheid. Na eerst gister namiddag een opwaartse false move, gevolgd door vanochtend vroeg een neerwaartse false move mocht het, na ongeveer 21 uur dan eindelijk gebeuren: de AEX-index staat nu een paar punten onder de 680. En dat dankzij een hele sterke daling van enkele kwartieren slechts, nota bene tijdens de lunch.

Het was ditmaal dus niet een hele eenvoudige story. Maar ondanks dat heeft de winst van de derde trade de verliesjes van de eerdere twee ruimschoots goedgemaakt, en staat er nu per saldo gewoon een comfortabele winst:

Wij zouden zeggen, probeer Stocktimer ook eens en word nu Abonnee. Dan ontvangt ook u dagelijks rond de opening van de AEX en van de Amerikaanse beurs de mooiste Tradekansen.

aandelen koersen aex aex aex-index beleggen Bitcoin Commodities Crypto Currencies dagslotindicaties Eurusd Gold Grondstoffen Indexen Oil Philips S&P500 SP500 tradesignalen tradesignalen aex TradingSignals Valuta wti

Reacties zijn gesloten.