Heeft EUR/USD nieuwe Bodem gezet?

De afgelopen weken vervolmaakte de EUR/USD een M-Patroon tussen 1,25 en 1,225, met als Koersdoel 1,2. Afgelopen donderdag en vrijdag accepteerde een goed deel van de markt dit echter niet, getuige de Upside Gap, gevolgd door een Bottom Reversal. De koers staat daarmee met een Weekslot van 1,23 weer binnen de Range van het M-Patroon.

CropperCapture[270]
Blijvend binnen deze Range zal de Koers komende dagen weer de bovenkant daarvan opzoeken, dus 1,25. Onder 1,225 komt 1,2 wederom in zicht.

Overigens geldt, de afgelopen maanden zat dit Valutapaar in een langere termijn Uptrend, doch de Ichimoku-grafiek toont wel een waarschuwing dat deze ten einde kan komen. De (gele) Turning Line is namelijk onlangs door de (lichtblauwe) Standard Line gezakt, wat een teken van zwakte aanduidt. Evenwel vond deze week de (paarse) Lagging Line forse steun op de Turning Line. Zolang de koers boven de 1,23 (de Turning Line) blijft, blijft het Scenario Opwaarts. Onder 1,23 moet serieus rekening worden gehouden met een daling richting in eerste instantie 1,2. Het gebied 1,25 – 1,23 is dus cruciaal komende dagen.

CropperCapture[271]

Reacties zijn gesloten.