DagslotIndicatie ma 21-feb-’22

Stocktimer genereert dagelijks de voorspelling of de koers van de AEX-index, de Duitse DAX index, de Eurostoxx 50 en de Franse CAC 40 Hoger of Lager de dag afsluit. We publiceren deze DagslotIndicaties ’s ochtends alhier op deze site, welke wij voor de dag voorzien. Tevens ziet u mooie TradeScenario’s om vandaag in de gaten te houden. Ze zijn gewoon gratis te zien voor iedere bezoeker, dus check dagelijks Stocktimer.nl voor de mooiste TradeKansen. Zie voor verdere uitleg onze DagslotIndicaties en TradeScenario’s pagina.

TradeScenario’s

In onderzoek.

DagslotIndicaties

De koersen staan momenteel behoorlijk onder druk, maar voor vandaag geven de Indicaties aan dat de Indexen toch willen trachten Hoger te sluiten. U kunt deze volgen via de realtime grafieken hieronder, op zoek naar mooie Trades. Wij wachten momenteel voor onze Abonnees tot ons Handelssysteem eventuele TradeScenario’s genereert. Zij ontvangen deze dan direct via de e-mail:

Als Abonnee van Stocktimer ontvangt u dagelijks direct een Notificatie via de e-mail wanneer de Scenario’s voor die dag weer op de site zijn gepubliceerd. Wilt u dit ook, neem dan nu een Abonnement en mis niets.

AEX Realtime Futures

DAX Realtime Futures

CAC 40 Realtime Futures

STOXX 50 Realtime Futures