Avond Beursupdate AEX-index

Afgelopen beursdag

De AEX-index liet vandaag weinig beweging zien. Beleggers wachtten op het besluit nabeurs van president Trump inzake het stoppen met de nucleaire deal met Iran (er werd zojuist bekendgemaakt dat hij uit deze deal stapt, de beurzen reageren vooralsnog rustig).

De Voeding lag er goed bij. Unilever steeg mooi door de dalende euro, Ahold steeg ook mooi, vooruitlopend op kwartaalcijfers morgen voorbeurs. Chemie daalde, terwijl DSM vandaag wel mooie kwartaalcijfers publiceerde. Shell daalde, na (eindelijk) weer dalende olieprijzen.

Agenda morgen

Verder publiceren morgen voorbeurs ING en Wolters kwartaalcijfers, alsmede de Altice notering USA om 22:00 uur.

Swingtrade Signalen

Morgen overdag volgen we de koersen van Akzo, DSM en Aegon. Zodra er een mooie Tradekans ontstaat, ontvangen onze Abonnees deze direct via de e-mail. Wilt u ook al onze beste Swingtrade Signalen ontvangen via de e-mail, meld u dan nu aan voor Gratis Tradesignalen op proef. Of profiteer nog deze maand van onze Abonnementen tegen 50% korting op de reguliere prijs.

Technische Analyse AEX-index

De AEX-index bevindt zich nu in een smal fuik van 552 – 559, welke gevormd wordt door resp. het hoge Fibonacci Level, en de onderlijn van de opwaartse lange termijn trend. Verreweg de meeste Sectoren in de AEX-index zitten in een Uptrend, en een minderheid in een Downtrend of Neutraal. Daarnaast wist de koers vandaag voor de derde dag te sluiten boven het genoemde Level, wat een terugkeer naar de top rond 572 aannemelijk maakt. Op de route daarnaartoe liggen belangrijke weerstanden op zoals gemeld 559, alsmede een kleine openstaande Gap rond 565.

CropperCapture[310]

Reacties zijn gesloten.