AEX Weekupdate – Index terug in Uptrend?

Afgelopen week

Afgelopen week wist de AEX-index opwaarts door de 560 te breken, en wendde daarmee een verdere daling richting 545 – 530 af. In plaats daarvan staat de Koers nu eindeweek op circa 572. Dit is een belangrijk niveau, want hier ligt de onderkant van het Opwaartse Lange termijn Trendkanaal, welke de index rond eind mei verliet. Onder het Trendkanaal geldt een Koersdoel van 520, erboven is het Koersdoel 610.

CropperCapture[368]

Komende week

Wat gaat het worden? Het wachten is op richtinggevend nieuws. Aan de Beursagenda zal het niet liggen. Komende week is stampensvol met Kwartaalcijfers, ook veel uit de rest van Europa en op Wallstreet, alsmede is er weer een ECB Vergadering en nog belangrijke Europese en Amerikaanse Macrocijfers. En natuurlijk sluimeren de importheffingsperikelen tussen de USA en Europa nog voort.

Tradesignalen

Vorige week waren er geen Tradesignalen. Voor onze Abonnees maakt het niet uit, ze krijgen weken zonder Signalen bij Stocktimer altijd gratis kado.

CropperCapture[370]

Komende week gaan we kijken naar Wolters Kluwer en ASR. Beide zijn mogelijk komende dagen toe aan een leuke neerwaartse beweging. Zodra we een mooie Swingtradekans zien, ontvangen onze Abonnees deze direct via de e-mail.

CropperCapture[371]

Profiteer van 50% Korting

Mis niks, word ook Abonnee van Stocktimer. U ontvangt onze korte Swingtrade Signalen en langere Trendsignalen deze maand voor de helft van de prijs. Meld u hier nog snel aan.

Reacties zijn gesloten.