Swing Tradesignalen

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

 

De Swingtrade Signalen ontstaan op de AEX-index en alle 25 Aandelen welke genoteerd zijn aan de AEX-index (dus de Aandelen ASML, ING, Shell, Unilever, Philips, Ahold en alle resterende 19 kleinere Aandelen).

De Signalen belopen tot twee weken. In de regel ontstaat er iedere week tot 2 weken een Signaal. De Swing Tradesignalen zijn bedoeld voor de wat actievere traders die zelf gemiddeld dagelijks circa een half uur op de beurs actief willen en kunnen zijn.

Stocktimer verstrekt de Signalen ‘s avonds via e-mail aan haar Abonnees. De Signalen zijn bedoeld voor eigen gebruik de volgende beursdag. De Instap is de Openingskoers die volgende beursdag. Het Koersdoel is 1,5% of 3%. De Stoploss is even groot als het Koersdoel.

U kunt de Signalen volgen met Hefboomproducten als Opties, ETF’s, Turbo’s, maar natuurlijk ook gewoon met Aandelen.

Voorbeelden Swingtrade Signalen

Long Signaal op Unilever, Looptijd tot 2 weken, Instapkoers is Openingskoers. Koersdoel (+1,5%) circa 0,69 punten. Stoploss circa -0,69 Huidige slotkoers is 46,15.

Short Signaal op Unilever, Looptijd tot 2 weken, Instapkoers is Openingskoers. Koersdoel (-1,5%) circa -0,69 punten. Stoploss circa 0,69 Huidige slotkoers is 46,15.

Long Signaal op Aalberts, Looptijd tot 2 weken, Instapkoers is Openingskoers. Koersdoel (+3%) circa 1,02 punten. Stoploss circa -1,02 Huidige slotkoers is 34.

Short Signaal op Aalberts, Looptijd tot 2 weken, Instapkoers is Openingskoers. Koersdoel (-3%) circa -1,02 punten. Stoploss circa 1,02 Huidige slotkoers is 34.

Backtest

Zie onderstaand de Backtest Resultaten sinds juni ’18:

<Backtest Under Construction>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 × vijf =